2B4A2076

Door Kimm Scholten van De Jeugd en Gezinsbeschermers

Angelique Merks heeft portretfoto’s verzorgd voor het jaarverslag van onze organisatie. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. We ervaren Angelique als een toegankelijk en flexibel persoon die onze wensen helder had en deze perfect in beeld vertaalde. Daarbij communiceert ze prettig, stelt mensen op hun gemak voor de camera en geeft goede aanwijzingen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed. We raden haar aan en vragen haar een volgende keer zeker weer.

 

 

 

IMG_0275-bewerkt

Door Leontine Spuijbroek van We Like To Share

Wij hadden voor diverse publicaties goede profiel foto’s nodig van onze founders. Angelique is het gelukt om van iedereen een paar mooie en leuke profiel foto’s te maken.  Het lukte haar heel goed om ons op ons gemak te stellen, waardoor we echt ontspannen en als onszelf op de foto staan! Echt belangrijk, je bent tenslotte toch het visitekaartje voor je bedrijf.

 

 

 

 

Door Cathy Hassels Monning van True Blue – Creative Healthcare Communications

Angelique heeft alle kwaliteiten die de ideale fotograaf wat mij betreft moet hebben. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera, ze weet de essentie van de geportretteerde vast te leggen, experimenteert met invalshoeken en kleur en denkt mee over de styling. De definitieve foto’s had ik razendsnel in mijn bezit zodat ik ze meteen kon gaan gebruiken voor mijn eigen website. Ik kijk met veel plezier terug op de fotoshoot en ben erg blij met de vele complimenten die ik kreeg. Iedereen die treffende, pracht portretfoto’s wil laten maken raad ik Angelique van harte aan.

 

 

2B4A2958

Door Martijn Peters van Peters Vastgoed Services

Angelique is een enthousiaste en creatieve fotografe. Tijdens de fotoshoot begeleidde ze me goed en hebben we foto’s gemaakt in verschillende opstellingen. Heel tevreden over de voorselectie en het eindresultaat. Super gedaan.

 

 

 

 

 

2b4a0901

Door Lisette Ruijtenberg

Angelique is een zeer prettige fotograaf die werkt met een persoonlijke inslag en goede voorbereiding. Ze luistert en begrijpt goed waar je de foto’s voor nodig hebt en past daar haar technieken op aan. Ik heb mij nu twee keer door haar laten fotograferen (zwangerschapsfoto’s en een zakelijke profielfoto), beide met een zeer mooi en persoonlijk resultaat!