IMG_0318lrVijftien jaar heb ik met veel plezier voor een multinational in de retail gewerkt, waar ik een goed oog voor detail heb ontwikkeld. En met dat oog besloot ik te doen wat ik graag doe: fotograferen. Ik nam ontslag, schreef me in voor een fotografie-opleiding en ging driftig met mijn camera in de weer.

Een mooi portret ontroert me. Een portret dat spreekt, emotie toont. Als fotograaf doe ik er alles aan om die emotie vast te leggen. Ik wil niet alleen het gezicht van een persoon laten zien maar ook de eigenschappen daarachter. Door mensen zich op hun gemak te laten voelen, ze natuurlijk en ontspannen voor de lens te krijgen, probeer ik mijn portretten te laten leven.

Ik houd ervan om mensen te fotograferen. Vooral voor zakelijke doeleinden. Ik maak graag pakkende portretten voor een jaarverslag, website of brochure, smoelenboek of voor LinkedIn. 

Wil je dat ik ook voor jou fotografeer? Je kan altijd contact met mij opnemen voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen via angelique@kboem.com of 06 1879 4356.