Zijn jullie nog met elkaar verbonden?

Posted by on sep 21, 2020 in blog | No Comments

We werken nu veel meer op afstand. We zijn digitaal met elkaar verbonden. Des te belangrijker is jouw online presentatie. En de presentatie van jouw bedrijf. Een goed smoelenboek, een foto in de afzender van je mail of een representatieve foto in Microsoft Teams dragen bij aan persoonlijke communicatie.

Hebben jullie al een verzorgd gezicht als bedrijf? Heb jij al een professionele uitstraling? Nog niet? Denk dan eens na over goede portretfoto’s. Jouw medewerkers zijn het gezicht van jouw bedrijf.

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf een gezicht te geven. Ik kan langskomen met mijn mobiele studio of je kunt langskomen op één van de LinkedIn Fotodagen. Heb je interesse of ken je een bedrijf dat interesse heeft? Ik kom graag met jou in contact!

Op donderdag 8 oktober ben ik in het Crown Business Center Key-Point in Leiden. En op vrijdag 30 oktober kun je langskomen in Badhoevedorp.